Köp- och leveransvillkor

Minimiorder
Minimiorder är 150 kr inklusive moms.

Priser
Moms ingår i priset med f.n. 25%.

Vid köp accepterar du att vi skickar nyhetsbrev med aktuella erbjudanden till angiven adress. Avanmälan görs enkelt via länken Avanmälan om du inte önskar fler nyhetsbrev.


Betalningsalternativ
 

- Förskottsbetalning
Kostnad: 0 kr
Du betalar in pengar i förväg på vårt bankgiro nr. 429-9657.
Efter att du skickat din order i kassan får du information på skärmen samt via E-post hur du går tillväga. (Räkna med någon dags extra leveranstid om du väljer förskottsbetalning)
Läs mer - klicka här.

 

IBAN (vid betalning från utlandet): SE31 8000 0828 6700 3651 6797

BIC: SWEDSESS
 - Faktura / Klarna
Kostnad: 0 kr!
Betalningsvillkor 30 dagar. Vid försenad betalning får du en påminnelse, därefter utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag f.n. 50 kr samt dröjsmålsränta med 24% + gällande referensränta. Sedvanlig kreditprövning utan kännedomskopia sker och leverans sker endast till folkbokförd adress. 

 

-Delbetalning / Klarna

Kostnad: 0 kr.

Betala från 50 kr/mån eller 1/24 av totalbeloppet. Handla nu - betala i slutet av nästkommande månad. Alla dina köp samlas på ett konto och på en faktura. En aviavgift om 29 kr, oavsett antalet köp. Du kan när som helst betala hela beloppet på en gång. 0 kr i uppläggningsavgift. För Klarna konto gäller årsräntan på 19,5% och effektiv ränta från 26,99% vid köp om 10 000 kr. Med andra ord blir den genomsnittliga räntekostnaden per månad, om du handlar något för 1 000 kr, ca 16,5 kr. Allmänna villkor hittar du här.


 

Betalning med Payson
Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea.

Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik.

Payson startade 2004 i Sverige och över en miljon personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet.

Läs mer om Payson här: www.payson.se

 

Leveranstid
Normal leveranstid är cirka 3 arbetsdagar. Under högsäsong kan det ta längre tid.
Vi strävar efter att skicka leveransen inom 24 timmar.

Leveranssätt
Vi skickar beställningar som gods eller paket med DHL eller Schenker, beroende på storlek, eller postpaket/brev med posten när det gäller små och lätta försändelser (tex. Bukettsmycken).
Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

Frakt
Fraktkostnaden för en beställning debiteras efter den faktiska vikten, detta sker automatiskt i webbutiken och kostnaden för frakten redovisas i kassan. Prissättning sker efter postens resp. DHL:s portotabell för brev och paket. Vid ordervärde överstigande 2500 kr bjuder vi på fraktkostnaden.

Observera att dock att detta inte gäller tyngre/skrymmande varor där vi angett undantag, exempelvis tyngre fontäner, möbler och staketvaror.

 

Norge, Schweiz & Åland

Fraktkostnaden inkluderar exportförtullning till länder utanför EU.

 

Hämta själv

Du kan även hämta dina varor själv om Du bor i området (Örnsköldsvik med omnejd). Beställ på hemsidan, bocka i rutan "Hämta i butik" och ange telefonnummer, så ringer vi upp för att avtala tid för hämtning.
Förskottsbetala till vårt bankgiro, eller betala via Payson och hämta själv, så tillkommer inga avgifter alls.

Reklamation och returrätt
Det är alltid garanti på de produkter du köper (1 år). Om man kan påvisa att det är fabrikationsfel på produkten får man alltid nya delar, däremot gäller inte garantin vid förslitningsskador. Du betalar själv returfrakten. För återbetalning - ange ditt postgiro-, bankgiro-, personkonto- eller bankkontonummer.

Ångerrätt
Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits. (Gäller ej vid specialbeställda varor) Vi följer Konsumentverkets rekommendationer, se: Konsumentverket.se

100% återbetalning på returer! Ange ditt postgiro-, bankgiro-, personkonto- eller bankkontonummer för återbetalning.

Skador på paket och ej uthämtade paket
Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss.
Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (ca 14 dgr), så fakturerar vi dig 350 kr för vårt arbete med hantering av varorna samt kostnader för frakt & retufrakt.

Personuppgiftslagen
Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL).

 

Produkter
Övrigt