Trio Cottage 40 Trio Cottage 40 Trio Cottage 40

Trio Cottage 40

Trio Cottage 40 är en planteringslåda med tre separata planteringskärl och samma flätmönstrade yta som Balconera.
Varje kärl har självbevattning, vattenmätare, översvämningsskydd och bärhandtag. Trio finns med spaljé som gör det möjligt att odla på höjden och använda Trio som en rumsavdelare såväl ute- som inomhus.

Trio är utmärkt för t.ex. balkongens tomat- och paprikaplantor. Självbevattningen gör att växterna tar upp den vattenmängd de behöver. Den patenterade spaljén (tillbehör, köps separat) är enkel att justera och översvämningsskyddet gör, att lådan aldrig vattenfylls om den står ute i regn.

Med de tre planteringskärlen är det enkelt att förkultivera och att lätt flytta känsliga växter, för att skydda dem mot t.ex. stark vind och sol och kyla.

Mått:
Trio är 130x42x44 (längd, bredd, höjd). Den är tillverkad i slagtålig plast, suger inte vatten, fryser inte sönder och tål UV-strålning.

Självbevattning:
Beroende på växt och klimat vattnar systemet i 2 – 10 veckor

Översvämningsskydd:
Tag bort pluggen i lådans botten och Trio kan stå ute i regn utan att den vattenfylls.

Spaljén till Trio (sälj separat) har tre lätt justerbara tvärslåar samt 20 clips för att binda upp växterna med. (Patentsökt)

Färger: vit, antracit, mocka.

Beställningsvara. 3-4 veckors leveranstid. Vi rekommenderar därför att ni väljer Klara Faktura på denna vara så betalar ni efter leverans.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
115-000-40


Andra har även köpt
Produkter
Övrigt