Hej %NAMN%!

Nu gör vi ett sista ryck: 4 dagar med 25% rabatt på kvarvarande artiklar av Garden Girl-sortimentet! Sedan är det stopp.
Passa på att köpa till dig själv - eller kanske en julklapp? Tänk på att GardenGirls mönster och modeller är tidlösa, inget försvinner (ibland kommer något nytt!) - första mönstret (Roses) är fortfarande det som säljer mest!

Vi har också en kampanj just nu med riktigt bra pris på ett set med vårt populära Grodpaket från Mr Fredrik + Fat som passar till: 849,00 kr (ord. 975,00 kr).

Nyheterna droppar in hela tiden, och bland dessa kan nämnas t.ex. en smart örtsax som numera är känd från TV: den har flera (5) skär, och klipper mycket på en gång. Praktiskt när du vill torka eller frysa ner hemodlade örter, eller klippa gräslök mm.

Hösten kryper inpå oss... snart är det dags att kratta ihop löven - och vi har fina hjälpmedel till det!
Lövskopor, sk. "Hulkhänder", ett praktiskt hjälpmedel för att lyfta löven i högen du krattat ihop, till en säck eller skottkära. Det går sååå mycket enklare...

Skottkärror har vi inte - men en fin löv- trädgårdsavfallssäck med handtag! Du hittar den och "Hulkhänderna" under varugruppen "Redskap".


Våra leverantörer höjer priserna... och då måste även vi göra det samma. 20 september närmare bestämt, höjer priserna på en del av våra produkter, bl.a. Trådspira.
Passa på och köp presenter och julklappar nu!

Välkommen in - vi har öppet när Du har tid!P.S! Bor Du i närheten av Ö-vik? Kom och besök oss på torget fredag 3/9, 10-18 och lördag 4/9 10-16. Det är marknad och vi är med!


Med hopp om en varm och solig september!

Bästa hälsningar
från oss på MinLillaVrå
====================================
Detta är ett nyhetsbrev som skickas till intressenter hos MinLillaVrå...
Produkter
Övrigt