Hej Förnamn!

Nu är det inte så många dagar kvar innan det är jul på allvar. Har du köpt alla julklappar ännu? Om inte finns det fortfarande tid - och tid att spara genom att köpa julklapparna hos oss. Beställ senast 20 december för att säkert få leverans före jul.

Ni glömmer väl inte att kolla Julkalendern? Erbjudanderna ligger kvar ända till julafton. (Reservation för slutförsäljning.)

Det enorma gensvaret på möjligheten att förhandsbeställa Järnkransen har nästan fått oss att trilla av stolen... Jättekul! Vi har haft slut, liksom leverantören flera gånger, men vi ligger på för att få ta del av dom återbud leverantören får i sista stund, så det droppar faktiskt in fler allt eftersom. Står det "Slut i lager" en dag kan det löna sig att titta igen efter ett par dagar!     
 

Tyvärr har vi fått besked att leveransen blir ytterligare försenad och kommer inte förän v. 52. För dom av er som har beställt och tycker att det blir alldeles försent och vill avboka - kontakta oss så ordnar vi med det. Men det är ju inte bara en julkrans - den är fin året om: Variera innehållet bara - t.ex fjärdrar och ägg till påsk, citroner /lime för sommaren eller fyll den med blommor...                                                                                                                                  

En ny succe´ från ELD-garden? Alldeles ny är den - det öppningsbara hjärtat i zink, med hönsnät som man kan fylla med vad man vill. Ljuvligt fint...                                                                                                   
Vi väntar in dessa fina Zinkhus för värmeljus under v. 52. Kommer i två storlekar som matchar varandra fint. Pris 169,oo - 259,00 kr.

Lev väl under helgerna som kommer, tag hand om varandra och ta tid till trevligt umgänge...

God Jul önskar Min Lilla Vrå!

 

Produkter
Övrigt