Hej Förnamn!

Nu går vi in december och ju närmare jul vi kommer desto brådare dagar... Gör det enkelt för dig och handla julklapparna hos oss! Du har väl sett att du kan handla på faktura nu och betala i slutet av januari med 0% ränta genom Klarnas julkampanj? Dessutom går en krona / köp till välgörenhet. Du kan själv påverka vart pengarna ska gå genom att rösta på ett ändamål - klicka här för att läsa mer och rösta.

Vi erbjuder både paketinslagning (15,oo kr) och "Skicka till annan adress" (just nu gratis!), vilket gör det möjligt att i ett enda moment köpa, paketera och skicka julklappen till en vän eller släkting på annan ort. Enkelt, bekvämt, snabbt och miljövänligt!

En rolig nyhet för i år är vår julkalender, där vi kommer att ha nya erbjudanden varje dag! Glöm inte att checka in, så du inte missar något. Frågan är om du vågar vänta på att just din favorit kanske dyker upp...?

Du har väl inte missat några av våra nyheter för säsongen?

           

  


 

Vi vill även visa dig denna superfina nötknäckare! Är det inte den snyggaste du sett?

Ingen klämrisk med denna gängmekanism!

 Vi har även mängder av fina trädgårdsredskap och annat smått och gott som passar perfekt som julklapp till trädgårdsälskande människor. Tänk att få något som får en att börja längta och se fram emot vår och en ny odlingssäsong...

Hjärtligt välkommen in! Vi har öppet när Du har tid...

Med önskan om en underbar december!

Vi på MinLillaVrå

Produkter
Övrigt